• 1
  • 2
fotorex_fejlec_koltsegmegtakaritas
fotorex_fejlec_szemelyreszabottszerviz
 
 
 
főoldal Szolgáltatások Házhozszállítás
Házhozszállítás
Üzembehelyezés PDF Nyomtatás E-mail

Ha megvette hagy vigye...!? Mi ezt nem így gondoljuk.


A cégünknél vásárolt eszközöket nem csak házhoz szállítjuk, de üzembe is helyezzük. Üzembehelyezési eljárásunk tartalmazza a szállítást, szakszerű üzembeállítást, kezelői oktatást, valamint a hálózati beállításokban való közreműködést. Így biztos lehet benne, hogy berendezéséhez sérülésmentesen, a megbeszélt időpontban juthat hozzá.

Szóval, ha megvette nem viszi - mi visszük!


 

 
Kellékanyagok PDF Nyomtatás E-mail

Cégünk a Magyarországon elterjedt legtöbb irodatechnikai eszközhöz biztosítja a megfelelő festékpatront és az üzemeltetéshez szükséges összes kellékanyagot. 

 

Akár irodaszer webáruházunkban rendelte meg, akár elektronikus levélben, vagy telefonon egyeztetett velünk - igény esetén - munkatársunk rövid időn belül házhozszállítja a megrendelt anyagokat.

 

 
Irodaszerek PDF Nyomtatás E-mail

Szolgáltatásunk keretében mindenhez hozzájuthat, amire csak egy irodában szüksége lehet - az iratmegsemmisítőtől kezdve a fogason át a papírtörlőig...

... és hogyan? Mindenekelőtt KÉNYELMESEN!

Érdeklődhet a (36-1)470-4020 telefonszámunkon, ahol kolléganőnk szakértő segítséget nyújt a minden szempontból megfelelő termék kiválasztásához.

Rendelését leadhatja irodaszer webáruházunkban is, amit igyekeztünk egy könnyen kezelhető és egyszerűen áttekinthető kirakattá formálni.

A lényeg az, hogy levesszük a gondot a válláról! Nem kell felesleges időt és energiát pazarolnia a beszerzésre és a megfelelő termék felkutatására.
Nálunk olajozottan, egyszerűen, szakértő módon talál segítséget és megoldást.

Kedvezményes árakat és egyedi kondíciókat is tudunk Önnek biztosítani a megrendelés függvényében. A házhozszállítás pedig nálunk természetes dolog...


irodaszer_banner2

 


 
 
 
 

A webáruház fejlesztője és működtetője a Datalytix Kft. | Adatvédelem és jog