• 1
  • 2
fotorex_fejlec_koltsegmegtakaritas
fotorex_fejlec_szemelyreszabottszerviz
 
 
 
főoldal Szolgáltatások Környezetvédelem
Környezetvédelem
Zöldnek lenni jó PDF Nyomtatás E-mail

novenyA teljesen papírmentes iroda és tisztán elektronikus dokumentumkezelés szép gondolat.

Addig is amíg a legtöbb vállalkozás és intézmény számára elérhető napi realitássá válik, már ma is megvannak az eszközök, amelyekkel Ön is tehet azért, hogy megóvjuk környezetünket az utánunk jövő nemzedékek számára. Néha csupán egy kis odafigyelésen és jószándékon múlik. Apró lépesek… Megfelelő számú apró lépéssel, jelentős haladás és eredmény érhető el.

A mai szorongató gazdasági helyzetben nem mellékes szempont, hogy a környezetbarát eszközök és megoldások alkalmazása, nem csupán erkölcsi kérdés, hanem költségtakarékosságot érintő pozitív döntés is egyben! 

Ismerje fel Ön is, hogy „zöldnek lenni” nem kerül többe! Sőt!

 

Néhány jótanács, amellyel Ön is tehet környezetünk megóvásáért:

 

ü     Nyomtató, másoló kiválasztásánál figyeljen oda, hogy az ajánlott eszközök mennyire energiatakarékosak, milyen mértékben tartalmaznak a környezetre káros, illetve újrahasznosított, újrahasznosítható anyagokat!

ü     Használjon hálózatba kötött, kétoldalas nyomtatásra alkalmas eszközöket!

ü     Munkaidő végeztével, az eszközökön lévő főkapcsolóval kapcsolja ki, vagy húzza ki az elektromos hálózatból a használaton kívüli irodagépeit!

ü     Kontrollálja a nyomtatókon, másolókon keletkező papírmennyiséget! Ehhez már kis ráfordítással elérhetők az erőforrás-takarékos szoftver- és hardvereszközök.

ü     Használjon újrahasznosított irodai papírt!

ü     Használjon újrahasznosított, illetve környezetbarát anyagokból készült irodaszereket (jegyzet, ragasztószalag, toll, ceruza, stb.)

ü     Az elhasznált toner kazettákat ne dobja ki a kommunális hulladékgyűjtőbe! Szerződött partnereinknek ingyen begyűjtjük, s gondoskodunk megfelelő további kezeléséről.

ü     A már nem szükséges egyoldalas dokumentumainak másik oldalára kiválóan lehet jegyzetelni. Ne bobja ki! Használja újra!

 
E-hulladék PDF Nyomtatás E-mail

A FOTOREX Irodatechnika Kft. csatlakozva az FE-GROUP INVEST Zrt. begyűjtő- és hasznosító rendszeréhez eleget tesz az elektronikai és veszélyes hulladékok begyűjtésével és kezelésével összefüggő kötelezettségeinek.
Ennek keretében szerződéses partnereinknél díjmentesen vállaljuk a kiürült festékpatronok és használt irodatechnikai eszközök elektronikus hulladékként történő elszállítását.

A Fe-Group Invest Zrt. a leadott használt elektromos és elektronikai berendezéseket a vonatkozó jogszabályok szerint feldolgoztatja, újrahasznosíttatja és ártalmatlaníttatja.

 


 
 
 
 

A webáruház fejlesztője és működtetője a Datalytix Kft. | Adatvédelem és jog