• 1
  • 2
fotorex_fejlec_koltsegmegtakaritas
fotorex_fejlec_szemelyreszabottszerviz
 
 
 
főoldal Szolgáltatások Szaktanácsadás Költségoptimalizálás Vállalati szintű költségoptimalizálás
Vállalati szintű költségoptimalizálás PDF Nyomtatás E-mail
Az a megoldás ami elég egy irodai szintű költségoptimalizáláshoz, nem biztos hogy megfelelő egy több szintű irodai hálózattal rendelkező vállalatnak.

Számukra a berendezések optimális kiválasztása, elhelyezése és üzembe állítása, valamint szoftveres felügyeleti rendszer telepítése jelenti a teljes körű biztosítékot a költségek kézben tartására.  

Egy átlagos vállalat dokumentumkezeléssel kapcsolatos tevékenységét nehéz nyomon követni egy intelligens nyomtatási megoldás nélkül. Ez lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy felügyelje és elszámolja a nyomtatási környezetben végzett műveleteket. Ön pontos rálátást kap arra, hogy ki nyomtat, mit, mikor, hol és mennyit. Bevezetése után a felhasználói szokások is megváltoznak, tudatosabbá válnak. A felhasználók meggondolják, hogy mit nyomtatnak ki, így nagyban csökkentik a nyomtatások számát.

A rendszer nyomon követi és eltárolja a kívánt adatokat minden felhasználó nyomtatási műveletéről, ide értve a többek között a mennyiséget és a nyomtatások idejét. Ezek az információk használhatók a nyomtatási költségek egyszerű összegzésére költséghelyenként, vagy a nyomtatási környezet felügyeletére - akár kiugró költségek okának megtalálására, lefaragására. A riportok tartalma igény szerint beállítható és különböző fájl formátumokban érhetőek bármikor egyedi jelleggel, vagy rendszeres, automatikusan beállított formában.

A szoftveres felügyeleti rendszer bevezetése után a vállalatok azonnali költségcsökkenést tapasztalnak
, pusztán a nyomtatási mennyiségek csökkenésének köszönhetően - a felhasználók számos felesleges dokumentumot el sem küldenek nyomtatásra. További költségcsökkentés tapasztalható a színes nyomtatások csökkentése és a kétoldalas mód gyakoribb használata nyomán, ami egyrészt a dolgozói tudatosság növekedésével függ össze, másrészt a bevezetett kötelező érvényű szabályoknak köszönhető.  

Minden kötelezettség nélkül írjon nekünk és mi megmutatjuk mit is tehetünk irodai költségeinek csökkentéséért!
 
 
 
 
 

A webáruház fejlesztője és működtetője a Datalytix Kft. | Adatvédelem és jog