Hírek>> IDC tanulmány a menedzselt munkafolyamat szolgáltatásokról

IDC tanulmány a menedzselt munkafolyamat szolgáltatásokról

menedzselt_munkafolyamat

A Sharpot nevezi a nyugat-európai nyomtató és dokumentumkezelő piac egyik legfőbb szereplőjének az International Data Corporation (IDC).


Az IDC elismerte a Sharp széleskörű technológiai adottságait a menedzselt munkafolyamat szolgáltatásokat vizsgáló 2015-ös tanulmányában.


Az IDC   a „Nyugat-európai menedzselt munkafolyamat szolgáltatások 2015, a Gyártók elemzése" című tanulmánya az első, ami a menedzselt munkafolyamat szolgáltatások piacának szereplőit értékeli.

Az IDC elismerte a Sharp ügyfeleket támogató újszerű jövőképét, aminek a megvalósítását egy megalapozott stratégia segíti. Ez a stratégia a dokumentum megoldások, vizuális megoldások és a felhő fejlesztések terén megszerzett széleskörű ismeretekre támaszkodik. 

Sharp 2015 novemberében indította el optimalizált szoftver megoldásokból álló portfólióját a megbízható multifunkciós nyomtatóiból álló kínálata mellett. Ez válasz volt azokra az igényekre, hogy a nyomtatási, másolási, szkennelési feladatok és a hozzájuk kapcsolódó költségek kezelése, mérése és ellenőrzése egyszerűbb és átláthatóbb legyen.

A Sharp Optimalizált Megoldások Portfoliója szoftvert biztosít a dokumentumkezeléssel kapcsolatos munkafolyamatokhoz és a mobil munkavégzéshez. Támogatja az üzleti értékek optimalizálását, növeli a termelékenységet és segíti a vállalatokat abban, hogy kézben tartsák költségeiket.

© 2009-2020 FOTOREX Irodatechnika Kft.

A weboldalon található anyagok kizárólag a FOTOREX Irodatechnika Kft. hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.