Megoldások>> Költségszámlálás >> Költségszámlálás és azonosítás

Költségszámlálás és azonosítás

azonositas1

A SHARP legtöbb dokumentumkezelő készüléke már alapszolgáltatásként  képes arra, hogy az üzembentartó mindazon másolási és nyomtatási költségeket ellenőrizze és kézben tartsa, ami az adott berendezésen keresztül realizálódik. A felhasználói szintű azonosítás (kódokkal, illetve jelszavakkal) lehetővé teszi a korrekt és pontos elszámolást a felhasználók irányába. További fontos lehetőség - az elszámolás mellett - az egymástól eltérő jogosultsági korlátok megadása, azaz bizonyos paraméterek szerint különböző felhasználói csoportok hozhatók létre.

Mindezek alapján elmondhatjuk, hogy egy új SHARP készülékkel a gazdaságos üzemeltetési mutatók mellett egy olyan megoldás birtokába is jut, amivel szilárdan kézben tarthatja kiadásait.

Ez a funkció már alapfelszereltségben elérhető  a Sharp MX2614N színes hálózatos dokumentumkezelő másológépünknél, illetve a Sharp MXM264M fekete-fehér dokumentumkezelő készülékünk esetében is.


Azonban mi a teendő, ha az Ön cége már rendelkezik egy vegyes, heterogén összetételű gépparkkal? Ha különböző gyártók különböző modelljeit üzemelteti? Ha kisebb nyomtatókat, multifunkciós készülékeket is használnia kell? Természetesen erre is van megoldás!

Külső, márkafüggetlen szoftveres rendszerünk lehetővé teszi akár a régebbi eszközök felügyeletét is. Szolgáltatásaival dokumentumkezelési költségei racionalizálhatók, nyomtatási feladatai biztonságosabbá és elszámolhatóvá tehetők.

© 2009-2020 FOTOREX Irodatechnika Kft.

A weboldalon található anyagok kizárólag a FOTOREX Irodatechnika Kft. hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.